Pages

Sunday, January 30, 2011

Bezel Seiko Stargate Vs Bezel Seiko Brightz PhoenixHarga pasaran Seiko Brightz Phoenix ni anda boleh lihat di ebay . Jangan terkejut tengok harga dia ya. Mungkin movement 8L35 yang membuatkan harga dia sedikit melambung.. Sedikit je ke? Wakaka!!
Cuma font di bezel tu yang berbeza sedikit. Design? Hampir 99.99% sama?
Selepas ini, aku mungkin akan "berehat" daripada bergiat aktif dalam pemburuan jam tangan khususnya Jam Seiko Diver. Masa, kewangan dan komitmen terhadap kerja sangat membataskan pemburuan jam. Salam hormat dan jutaan terima kasih yang tidak terhingga kepada yang telah memberikan sokongan dan kepercayaan kepada saya dalam dunia Horology ini khususnya blogging ni. Insyaallah jika berkesempatan dan diberi sekali lagi ruang dan kewangan, maka blog ini pasti akan hidup kembali suatu hari nanti. Insyaallah.

4 comments:

  1. Aku baru perasan. Mmg ada persamaan. Best tul.

    ReplyDelete
  2. Insyaallah bro... aku pun alami benda yg sama buat aku rasa nak 'hibernate' dulu... byk benda yg aku sedang fikirkan, alami & pemerhatian aku yg menyebabkan aku dah mula hilang minat .... mungkin kwn2 dapat teruskan perjuangan & aku akan sokong dari belakang....

    ReplyDelete
  3. Betul tu, aku sokong dari jauh je. Sekali sekala aku ada masa bukak blog kawan-kawan, aku komen & beri sokongan.

    ReplyDelete